Servicii foto

Oferim servicii fotografice pentru medici, cabinete medicale, spitale și clinici, laboratoare, companii farmaceutice etc.

Ilustrație

Ilustrăm atlase, publicații și prezentări medicale cu fotografii profesionale

Cursuri

Organizăm cursuri de fotografie pentru medici (medicină generală și stomatologie)

Promovare

Promovăm fotografia medicală prin articole adresate atât medicilor, cât și fotografilor

Platforma FotoMedical

FOTOMEDICAL este o platformă online care își propune să promoveze fotografia medicală în România și interdisciplinaritatea aplicată în medicină.

FOTOGRAFIA MEDICALĂ este un document esențial al foii de observație și un important instrument în activitatea clinică sau chirurgicală, ce vine în completarea rezultatelor investigațiilor paraclinice. Fotografii medicali vă ajută să obțineți imagini profesioniste și care redau cu fidelitate aspecte specifice ale unor răni sau ale unor boli, utile atât în diagnosticarea precisă, cât și pentru păstrarea unei evidențe a pacienților tratați și a evoluției acestora. În chirurgie, fotografia medicală documentează tehnicile chirurgicale, etapele principale ale intervenției, particularități anatomice și reprezintă, totodată, un document medico-legal. Aceste imagini ilustrează cu succes atlase de medicină, prezentări pentru congresele medicale, articole publicate în reviste de specialitate și activități educaționale.

Imaginile sunt realizate de fotografi medicali, respectând protocoalele specifice din acest domeniu, normele de igienă în spital/cabinet și în sala de operație. Fotografii medicali sunt instruiți pentru a obține imagini cât mai detaliate și obiective, având deopotrivă cunoștințe de tehnică fotografică, anatomie și estetică.

Chirurgie

Ilustrarea tehnicilor chirurgicale, imagini ale unor elemente anatomice sau ale tumorilor extirpate.

Dermatologie și cosmetică

Imagini ale amănuntelor de suprafață, păstrarea unei evidențe a pacienților, a stadiului bolii, și monitorizarea eficienței unui anumit tratament, instrument în teledermatologie.

Neurologie și psihiatrie

Imagini ale unor atitudini specifice, imagini ale faciesului

Endocrinologie

Imagini ale faciesului

Oftalmologie

Imagini ale retinei (fund de ochi) pentru obținerea unui diagnostic precis și pentru a decide cea mai bună opțiune terapeutică,  imagini ale mișcărilor oculare (în caz de strabism, ambliopie), imagini ale pupilei (înregistrărea schimbărilor pupilare).

Documentarea profesionistă a intervențiilor chirurgicale

Vi s-a întâmplat să fiți protagoniștii unor intervenții chirurgicale deosebite, dar care au trecut neobservate în comunitatea medicală? Cu siguranță aveți nevoie de fotografii care să documenteze aceste intervenții în condiții vizuale de excepție. Astfel, veți putea demonstra corectitudinea tehnicilor pe care le folosiți, veți putea împărtăși tehnici noi în comunitatea medicală, vă puteți aminti și reveni cu ușurință asupra unei operații sau asupra evoluției clinice a unui pacient, puteți întocmi o arhivă a variațiilor anatomice întâlnite în timpul operațiilor. Pentru că fotografia medicală este un document obiectiv al foii de observație clinică, împreună cu rezultatele investigațiilor paraclinice, aceasta vă ajută să înregistrați: imagini intraoperatorii, imagini ale amănuntelor de suprafață (în chirurgia plastică și cosmetică, dermatologie, boli contagioase, oncologie etc.), imaginea unor elemente anatomice sau a tumorilor extirpate (în chirurgie și anatomie), imagini ale unor atitudini specifice (neurologie, ortopedie, pediatrie etc.), imagini ale faciesului (medicină internă, endocrinologie, psihiatrie), probe medico-legale, imagini ale tehnicilor chirurgicale etc.

 


Promovare online și offline mai bună

 

Fotografia medicală este un serviciu fără de care imaginea dumneavoastră în mediul online este aproape imposibilă. O imagine profesionistă din sala de operaţie vă recomandă în faţa potenţialilor pacienţi şi consolidează încrederea acestora în activitatea dumneavoastră. Un set profesionist de fotografii care să vă completeze website-ul este soluția ideală de comunicare a serviciilor pe care le oferiți și calitatea cu care vă distingeți pe piața medicală. Astfel, potențialii pacienți vor fi încurajați să vă aleagă.

 


Prezentări reușite la congresele medicale

Un medic profesionist va reuși întotdeauna să transmită cunoștințele sale celor mai tineri sau colegilor interesați de problematici specifice. Fotografiile (din sala de operație, cu părți ale corpului sau cu structuri biologice) sunt indispensabile în demersul pedagogic (prezentări la seminarii, publicații, atlase) al fiecărui medic sau în prezentările susținute la congresele medicale.

 


Promovare online și offline mai bună

 

Fotografia medicală este un serviciu fără de care imaginea dumneavoastră în mediul online este aproape imposibilă. O imagine profesionistă din sala de operaţie vă recomandă în faţa potenţialilor pacienţi şi consolidează încrederea acestora în activitatea dumneavoastră. Un set profesionist de fotografii care să vă completeze website-ul este soluția ideală de comunicare a serviciilor pe care le oferiți și calitatea cu care vă distingeți pe piața medicală. Astfel, potențialii pacienți vor fi încurajați să vă aleagă.

 

Accesează platforma FotoMedical

Prima platformă online de fotografie medicală din România.

Intră

PROIECTE SMART MED


ARTICOLE SMART MED

Asociația SMART MED caută artist/grafician pentru Salonul de Artă

În luna aprilie, asociația SMART MED | Artă pentru sănătate a răspuns inițiativei spitalului OncoHelp din Timișoara de a contribui la decorarea celor 60 de saloane de spital cu lucrări de artă. Astfel, asociația SMART MED va organiza în incinta a șase saloane o...